Convertkit

Bra e-postprogram för dig som är creator, bloggare, kreatörer, influencer

Gratis plan / trial
Japp!
Lägsta kostnad
Gratis - 29$ / Månad
Användarvänligt
9/10
Leadgeneration
Forms + Landningssidor
Integrationer
+90 appar

Är du en bloggare, kreatör eller influencer som säljer dina produkter via din blogg eller direkt till dina e-postprenumeranter? Har du liten erfarenhet av den tekniska sidan av e-postmarknadsföring och bara vill få igång dina automatiseringar så att du kan sälja via email - då är ConvertKit det bästa valet för din e-postmarknadsföring.

Funktioner - ConvertKit

  • Designa snygga epost mallar
  • Lead generation via Landningssidor och formulär
  • Auto-Responders via email sekvenser
  • Segmentera via taggar eller/och custom fields
  • Drag & Drop - WYSIWYG Editor
  • Enkel dashboard för Rapport/Analys av email och maillistan

Kostnadsfri Plan -

convertkit funktioner för email marketing

Om du är bloggare, författare, fotograf, grafisk designer, webbutvecklare eller webbdesigner, illustratör, frilansskribent, konsult, eller liknande, då har ConvertKit utformats med dig i åtanke.

ConvertKit är byggt av kreatörer, för kreatörer. Det är en emailprogramvara för dig som vill sälja sina produkter online men som inte vill behöva starta en e-shop för att göra det.

Så om du inte..

  • Driver en ehandel,
  • inte har behovet av en CRM 
  • Behöver fler marknadsföringskanaler i ett

Då har ConvertKit det enklaste programmet du kan tänka dig för emailmarknadsföring.

Många professionella bloggare och online-skapare som bytte från andra e-postmarknadsföringslösningar till ConvertKit har sagt något om detta:

"När vi startade vår verksamhet använde vi ett billigare verktyg för e-postmarknadsföring som helt enkelt inte räckte till. Det kostade oss mer i tid och energi för att få det att funka med en mångfald av funktioner som vi aldrig använde. Fördelarna med ConvertKit låg långt över vad andra verktyg hade att erbjuda, så vi tog det djärva beslutet att flytta över vår verksamhet.

Sedan vi bytte har vårt engagemang ökat dramatiskt. Vi ser fler öppningar, klick och konverteringar än någonsin tidigare. Om du letar efter ett verktyg för e-postmarknadsföring som hjälper dig att utveckla ditt företag är ConvertKit definitivt rätt väg att gå."

Låt oss utforska mer i detalj några av de centrala fördelarna med ConvertKit för att se om det kan passa just dig och dina mål i ditt företag.

Det taggbaserade systemet gör din e-postmarknadsföring mer automatisk.

Du kan tagga dina prenumeranter baserat på vilken åtgärd som helst som du definierar. Detta tar personalisering till en nivå som gör att du betjänar dina prenumeranter bättre och gör mer vinst som företag. Du kan också använda taggar för att segmentera din e-postlista baserat på intresse osv.

ConvertKit är lätt att använda

De har valt att fokusera på att förbättra sig inom det som har med email att göra, istället för att bygga ut fler funktioner som CRM eller Ehandels-lösningar.

För mig personligen, som inte har ett behov av Ehandel eller CRM så har Convertkit blivit det givna valet. Jag ska sälja online-produkter, kanske även kurser i framtiden och där har Convertkit rollen att hantera segmentation och email - klockrent!

Gränssnittet är minimalt och lätt att använda. Du har det du behöver, precis framför dig, för att snabbt börja skapa vackra e-postnyhetsbrev och landningssidor - utan någon erfarenhet av design. Eftersom ConvertKit har valt att fokusera på e-post istället för att lägga till fler funktioner.

Dessutom erbjuder ConvertKit en gratis plan för dem som precis har börjat, så du kan prova plattformen riskfritt. Oavsett om du är en erfaren bloggare eller bara har börjat är ConvertKit det perfekta verktyget för att bygga upp en lojal följarskara.

De förstår sina kunders behov och vet vad som krävs för att bygga en publik online över email.

Migrering: Är det svårt att byta till ConvertKit om jag redan har en e-postlista någon annanstans?

Inte alls! Plus, om du har deras Creator-plan så erbjuder ConvertKit gratis migrering. De hjälper dig att byta från andra e-postmarknadsföringsplattformar. De migrerar dina taggar, emaillistor, grupper och segment inom 1–3 arbetsdagar.

Har du fler än 5 000 prenumeranter? De importerar även dina e-postmallar, sekvenser, automatiseringar och mer. Fyll bara i migreringsformuläret så att de har alla dina uppgifter för att göra din flytt sömlös, så kommer du att höra från en av deras migreringsexperter!

De stoltserar med attraktiva formulär, ökar konverteringsgraden med automatiserade e-postmeddelanden och organiserar dina prenumeranter för att maximera engagemanget.

För bloggare som vill skicka personliga.

Dessutom erbjuder de ganska avancerade e-postsekvenser baserade på både åtgärder på webbplatsen och åtgärder i e-postmeddelanden.

Deras avancerade triggers ger utmärkta alternativ för segmentering av listor och för att kunna använda funktioner som deras e-postsekvenser.

ConvertKit är också ett starkt val om du intresserar dig för segmentering som inte hanteras av enbart tags. Deras Custom Fields ger dig en helt ny nivå av segmentering som om du är intresserad kan komma till att förändra hur din hemsida ser ut, baserat på vad de har för data i deras custom field.

Du kan använda avancerad segmentering baserad på olika åtgärder för att anpassa dina e-post.

Dina textmejl ser professionella ut och har ingen irriterande e-postmärke.

I slutändan är det en utmärkt plattform för lead funnels.

Prissättning: Convertkit

convertkit pris konstand

Med en gratis plan för upp till 1 000 prenumeranter börjar deras betalda planer på 9 dollar/månad (om du köper för ett helt år), annars har du den för 15 dollar i månaden. Detta gör det till ett bra val för bloggare som fokuserar på att bygga högkonverterande försäljningstrattar.

Starta din fria användning av Convertkit.

TESTA Convertkit